Yritys

Rolemet Oy

Täyden palvelun konepajayritys Rolemet Oy on syntynyt yhdistämällä vuonna 1979 perustetun Rautaroope Oy:n ja jo vuodesta 1959 toimineen Konepaja Pentti Lehtinen Oy:n ammattitaito ja resurssit.

Rolemet Oy on erikoistunut konepajatuotannon alihankintaprojekteihin. Kokemus, tietotaito ja konekanta takaavat Rolemet Oy:n kilpailukyvyn alihankintatöissä.

Töitä tehdään yli 40 ammattilaisen voimin n. 2500 m² tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalla.

Asiakkaitamme ovat vuosien varrella olleet monet tunnetut ja menestyneet yritykset, kuten Metso Minerals, Glaston ja Sandvik.

Korkealaatuista alihankintaa

Toiminta-ajatuksemme on tarjota monipuolista, joustavaa ja korkealaatuista alihankintaa teräsrakenteissa, levytöissä sekä koneiden osien valmistuksessa. Kokoamme myös koneita ja linjastoja asiakkaan piirustusten mukaan mekaanisesti valmiiksi kokonaisuuksiksi.

Niille työvaiheille, joita emme itse suorita meillä on laaja ja luotettava ammattitaitoinen yhteistyöverkosto.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Yrityksen koko henkilöstö ymmärtää laatunormiston tärkeyden ja on sitoutunut suorittamaan oman työpanoksensa niin, että sovittu laatutaso varmistuu ja toimitusajat pitävät.

Palkkaamme jatkuvasti uutta osaavaa henkilöstöä kasvavaan tarpeeseemme.

Löydät täältä meidän avoimet työpaikkamme: Avoimet työpaikat

Kestävää kehitystä

Pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen, jossa huomioimme ympäristönäkökohdat, käytämme raaka-aineita tehokkaasti jätteitä vähentäen ja tähtäämme energiaa säästävien tuotantomenetelmien käyttöön.